Wij gaan door.

Samen sterk

Stichting 4 sweet social gelooft in de kracht en waarde van duurzame relaties. Selecteren, de klik opzoeken, opbouwen, uitbouwen en samen successen delen.

Met onze gasten, maar zeker ook met onze vrijwilligers en samenwerkingspartners.

Zo investeren we samen in de toekomst.

Dat werkt.

Maatschappelijk betrokken

We zijn er van overtuigd dat we als organisatie alleen succesvol kunnen zijn als we ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid  nemen en maatschappelijke betrokkenheid  proactief uitdragen.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid zijn hiermee echt onderdeel van onze stichting.

En daar zijn we trots op.

Stichting 4 sweet social is continu in beweging waardoor in korte tijd veel veranderd.

Ook daar zijn wij trots op.

Achter de schermen worden nog steeds nieuwe projecten bedacht die passend zijn voor de stad.

Wij zijn continu informatie aan het inzamelen over wat er speelt in de stad.

Horen, zien en handelen.

Ook leggen wij nog steeds werkbezoeken af bij onze collega's in het land.

Om nog sterker te worden in het bereiken van onze doelen proberen wij ook ons netwerk verder uit te breiden en te onderhouden.