Project informatie Happy Angels.

Bij stichting 4 sweet social hebben we een aantal vaste Angels en Angels die op oproep basis in te zetten zijn.

De Happy Angels zijn op verschillende manieren in te zetten.

Voor een klein klusje in de tuin, een fotolijstje ophangen in huis, hulp bij boodschappen doen, op de kinderen passen en ga zo maar door.

LET OP SOMS KAN ER EEN KLEINE BIJDRAGE GEVRAAGD WORDEN.

Voor wie zijn wij er.

* Voor ouderen.

* Voor gezinnen.

* Voor alleenstaanden die door ongeval of ziekte tijdelijk niet alles zelf kunnen doen.

* Voor alleenstaande ouders met een minimum inkomen.

* Voor ondersteuning bij jongeren.

* Voor presentatie klussen  eventueel met wat humor.

Happy Angels tuinklus.

De happy angels aan de slag bij een alleenstaande moeder in Schiedam zuid.

Er moest een woekerende klimop verwijderd worden in de tuin en de tuin moest opgeruimd worden.

Wij danken met hart en ziel Ben Wigmans voor de steun als Happy Angel.

Als dank kregen wij een heerlijk kopje soep aangeboden.

Happy Angels tijdens de week van geluk.

Tijdens de week van geluk ondersteunden de Happy Angels alle activiteiten in de wijk Oost.

Wij mochten voor de wijk de kar trekken en samen veel leuke activiteiten neer zetten.

We hebben Cafe tante Sjaan in de spotlight gezet.

Een workshop 'Stop met piekeren bijgewoond' waar we de koffie en thee verzorgden.

Ook hebben we meegedacht met Adelina over de activiteit 'Spoken words'

Happy Angels presenteren bedankt vrijwilligers.

In theater aan de schie mochten wij het bedank feest van de gemeente Schiedam mede presenteren.

Hier werden alle gasten die mee hebben gewerkt aan de week van geluk in Schiedam bedankt door de gemeente.

Met een vleugje humor werd de middag aan elkaar gepraat en het was een leerzame middag.

Happy Angels bij BACA. Limburg.

Baca zet zich in voor kinderen die misbruikt zijn.

Ze organiseren niet alleen activiteiten om aandacht te vragen voor deze problematiek maar achter de schermen zijn ze ook keihard aan het werk.

Zo zorgen zij ervoor dat elk kind een mentor heeft waar ze terecht kunnen om te praten.

De mentoren gaan soms ook een dagje weg om de kinderen even afleiding te bieden.

Omdat de Happy Angels dit project een warm hart toedraagt gingen wij naar Limburg om ons met hart en ziel in te zetten deze dag tot een succes te maken.