Over de stichting

Stichting 4 sweet social is opgericht door twee vrienden.

Voorheen zetten deze vrienden zich ook al in voor diverse initiatieven met een maatschappelijk doel. Dit deden ze onder de naam 4 Sweet social.

Op deze manier hebben ze een beeld gekregen waar de behoeften liggen.

De start was in Schiedam maar nu zijn ze samen met vele vrijwilligers door heel Nederland actief.

Om nog beter in te kunnen spelen op de vraag in het veld hebben deze vrienden besloten om 4 Sweet social om te vormen naar een stichting.

Als stichting willen wij ons graag inzetten voor diverse doelgroepen.

De doelstelling van stichting 4 sweet social is o.a. het opkomen voor de belangen van minder validen,het verminderen van de eenzaamheid onder ouderen en kinderen,discriminatie,pesten,en eventuele uitsluiting van de samenleving.

Wij begeleiden sociaal kwetsbare mensen naar een betekenisvol leven en helpen hen hun plek in de samenleving weer in te nemen. Dat doen wij met arrangementen op het gebied van Meedoen en Ontmoeten, gericht op ondersteuning, ontwikkeling en participatie. Wil jij hier graag aan bijdragen? Laat ons dat dan weten!