INZAMELEN EN STEUNEN?

Steun stichting 4 sweet social ook door het inleveren van oud papier en karton.

Wat doe ik met mijn oud papier en karton?

Oud papier en karton kan heel goed worden hergebruikt. Lever uw oud papier en karton daarom apart in bij Stichting 4 sweet social, wij zo voor verantwoorde verwerking. Wat is er nu leuker dan samen voor een beter milieu te zorgen en geld in te zamelen voor onze goede doelen.

Oud papier en karton kunnen heel goed worden hergebruikt. Wist u dat Nederland een van de beste papier-recyclers ter wereld is? En dat nieuw papier en karton dat in Nederland wordt gemaakt, voor meer dan 80% uit oud papier bestaat? Zonde dus om uw oud papier en karton bij het restafval te gooien. Het verdwijnt dan in de verbrandingsoven wat ook nog eens slecht is voor het milieu. Lever uw oud papier en karton dus gescheiden in.

Wat mag er bij het oud papier?

Bijna al het papier en karton mag bij het oud papier. Maar er zijn een paar uitzonderingen zoals sterk vervuild papier en papier met een plastic of aluminium laagje (melk- en sappakken).

Heeft u een inzamel idee?

Een idee om geld in te zamelen ten behoeve van onze activiteiten?

WIJ ZIJN DANKBAAR VOOR ELK GEBAAR.

Hoe werkt het?

*Heb jij een idee om geld in te zamelen voor stichting 4sweet social?

*Meld je actie aan bij stichting 4 sweet social.

*Wij helpen graag uw actie te promoten.

*Wij zetten uw actie op onze site.

*Samen naar Pop up radio of tv om uw actie in de spotlight te zetten.

*Aandacht voor uw actie in de krant? Dat regelen wij indien gewenst voor u.

*En nog veel meer.