WEEK VAN HET GELUK 2017.

Workshop Stop met piekeren.

Vluchtelingenwerk, Dock Oost en stichting 4sweet social organiseerden samen de workshop Stop met piekeren voor zowel vluchtelingen als bewoners van Oost. Een unieke samen werking tijdens een mooie week.

Eetcafe Tante Sjaan.

Een bewoners initiatief dat we graag even in de spot light willen zetten tijdens de week van het geluk. Voor de gelegenheid hadden we zanger Ton gevraagd om op te treden en hadden we wat extra's geregeld. Zo werd het meteen Tante Sjaan deluxe.

Spoken words.

Een samen werking met Lentiz life college, Caroline Peerwijk, stichting 4 sweet social, stichting Incentive, stichting voorlichting gezondheid, vluchtelingenwerk Schiedam en Inzicht school. De deelnemers konden hun kunsten laten zien. Rap, gedichten, zang enz...