MAKE A DAY DIFFERENT.

VOOR WIE?

Van klein tot groot.

Van jong tot wat ouder.

Ieder die er even tussen uit moet.

Denk hier aan mensen die in de schuld sanering zitten of jongeren die al mantel zorg verlenen.

Ouders met een beperking die hun kinderen niet voldoende kunnen begeleiden tijdens een uitstapje.

Hoe opgeven?

Iedereen kan een bekende opgeven.

Je kan helaas geen aanvraag voor jezelf indienen.

Weet u iemand die wel eens een verzetje kan gebruiken?

Laat het ons gerust weten en wij zetten ons met hart en ziel in om deze persoon of personen een leuke dag te bezorgen.

Een informatief gesprek vooraf met betrokkenen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kleine wens.

Voor make a day different kunt u kleine wensen indienen.

Denk aan een dagje pretpark,een dagje dierentuin e.d.

Dus geen vakantie of naar Disneyland Parijs.

17 Mei mochten wij van stichting 4 sweet social een aantal mensen blij maken met een dagje Efteling.

Even uit de dagelijkse sleur en even alles los kunnen laten.

Gezelligheid alom en ook erg leuke gesprekken gevoerd met de gelukkigen.

Op het eind van de dag bleek dat onze doelstelling bereikt was en gingen zowel de vrijwilligers als de gasten zeer tevreden richting Schiedam.

Onze dank aan iedereen die geheel belangeloos mee heeft gewerkt om deze dag tot een succes te maken.

Wij kijken nu alweer uit naar de volgende activiteit. Omwille van privacy van onze gasten mogen wij helaas geen duidelijke foto's plaatsen op onze facebook pagina of op onze site.